Pisici, Poze cu pisici, Pisici persane

Despre Mine

Ooooo, sa incepem cu inceputul, si anume, numele meu, cel adevarat: Kitty! Pai si atunci de ce Pufulici? Asta sa o intrebati pe mami, sau pe ... tati! Cert e ca ei ma striga, de la Kitty, pana la Pufulici, Miti, Pisi, Printesa, Pisicuta mea frumoasa, Puturoasa, Alintata, Mata alintata si muuuuuulte altele!

Cum am ajuns eu aici? Simplu, s-au indragostit de mine, imediat ce am scos capul din cosulet! Recunosc, am avut concurenta pe masura, o alta pisica persana, surioara mea Tarcatel! E si ea acolo, pe prima pagina, unde sunt mai multe poze cu pisici persane, ea si mama noastra! Mama, o adevarata lady, in lumea noastra a persanelor, foarte eleganta, si foarte calculata, nu ca mine, nebunici! Da ma fac eu mare...!

in cea mai mare parte a timpului, dorm! Si cand nu dorm, mananc, beau apa ca o nesatula (nu ma dau la o parte nici de la apa minerala), si ma joc! Dar ma joc, cu un mare chef, mai ales cand ceilalti au treaba! DA, atunci am cel mai mare chef, daca cineva are treaba la calculator, eu stau fix in fata monitorului, eventual pe tastatura! La prima ora dimineata, daca cineva doarme, gata cu somnul! Trezirea, ca eu vreau alintata! La ore matinale, am success doar la mamy, cu tata mai greu sa se trezeasca! Da ma alinta mama suficient, si dupa, urmeaza schimbul doi, tata, la vreo 2-3 ore!

Urasc sa ma pieptene cineva, nu imi place, si atunci musc! Nu tare, cat sa le dau de inteles ca nu imi place, si sa imi dea drumu! Ar trebui totusi sa imi dau sema ca e spre binele meu, si al blanitei mele pufoase! Nu degeaba sunt o pisica persana, blanita mea face tot farmecul! Nu prea imi place nici la baita, ca acolo ma ud, dar cand trebuie, trebuie!

Ce nu imi mai place? Fug de aspirator si de feon mancand pamantul! De ce? Pai unu e mare, si face urat, iar altul e mic, face urat, si intra in functiune, imediat dupa ce fac eu baita! :(((

Nu imi place caldura, si, pentru asta, cel mai des, dorm in ...cada, unde e racoare si bine! Si uite asa, am ajuns la capitolul, ce imi place! Imi place sa pap, mai ales papa pentru pisici in sos, iar daca e somon, e perfect! Vreau sa lenevesc si sa fiu alintata! Ador sa stau pe pervaz, si sa ma uit dupa porumbei, dupa pasarile care zboara, sau sa ascult celelalte pisici care miauna jos!

Si nu in ultimul rand, ador sa fiu pozata! Stau la poze, mai ceva ca un fotomodel! Am sau nu dreptate? Aici, in casuta mea virtuala, gasiti, cele mai frumoase poze cu pisici, poze cu mine, cea mai frumoasa pisica persana!

Va astept!Keywords: pisici - poze cu pisici - pisici persane - poze pisici - poze pisicute - pisici persane - poze pisici - imagini pisici - pisici - poze cu pisici - poze pufulici - pisici persane - poze pisici - pufulici - poze cu pisici - pisici

Copyright © 2024 Pufulici.ro. Toate drepturile sunt rezervate.